Tartozás miatt nem szolgálta ki a gyereket

Karddal fenyegettek meg egy kenyérárust Nagysápon

Egy harminc centiméteres karddal fenyegette meg egy 51 éves férfi a mozgó pékbolt eladóját a Komárom-Esztergom megyei Nagysápon, mert az eladó a család korábbi tartozása miatt nem szolgálta ki a gyerekét.

2011.11.02 13:11MTI

Az elkövető szidalmazta az árust, miközben megpróbált felmászni a pékautó rakterébe. Később ruhája alól előhúzta a kardot, és "kinyírlak, leváglak" fenyegetésekkel, hadonászva az eladó felé indult - ismertette Léber Gabriella, a főkapitányság sajtóreferense a hétfő délután történt eset körülményeit.

A férfit felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt vette őrizetbe a Dorogi Rendőrkapitányság, és kezdeményezte előzetes letartóztatását, mert több alkalommal volt büntetve súlyos bűncselekmények miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.