Hárman estek neki - nem kegyelmeztek

Agyonverték a magyart - 14 év után fogták el a román gyilkost

Tizennégy év után fogták el, október 29-én, a csengersimai határátkelőhelyen azt a román férfit, aki 1997-ben, két társával együtt halálra vert egy magyar férfit, Kántorjánosiban.

2011.11.02 12:39ma.hu

1997-ben, Kántorjánosiban italozott és kártyázott egy 49 éves magyar férfi és három román vendége. A játék közben összevesztek, amit verekedés követett, ennek során a román férfiak olyan súlyosan bántalmazták a magyar férfit, hogy az a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A három férfi még aznap elhagyta Magyarországot és hazautazott Romániába.

A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást, és körözést adott ki a három román állampolgárral szemben. Idén október 29-én, 14 évvel a gyilkosság után, a csengersimai határátkelőhelyen belépésre jelentkezett egy férfi, akiről az ellenőrzés során kiderült a három tettes egyike - értesült a HavariaPress.

A most 41 éves román férfit a rendőrség elfogta és őrizetbe vette, a bíróság pedig emberölés és kifosztás miatt elrendelte előzetes letartóztatását. Két társát továbbra is körözi a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.