Nem nézte a táblát

Durva: széttrancsírozta a biciklist autójával

Egy kerékpáros a STOP tábla ellenére kihajtott a főútra - még nem tudják, ki lehet az áldozat.

2011.10.01 19:23ma.hu

Szombat késő délután halálos kimenetelű közlekedési baleset történt Lukácsháza belterületén tájékoztatta a ma.hu-t a Vas megyei Rendőrfőkapitányság szóvivője.

Egy táplánszentkereszti lakos VW típusú személygépkocsijával halad a védett úton, a 87-es főút felől a Bihari utcában, amikor haladása során a Nagycsömötei út és a Bihari út kereszteződéshez érve - a Stop tábla ellenére - egy kerékpáros hajtott a kocsija elé, mellyel ütközött.

A baleset során a kerékpáros hölgy a helyszínen életét vesztette. A nő személyazonosságának megállapítása és a helyszíni szemle folyamatban van. A rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.