Egy Twingo-t keres a rendőrség

Cserbenhagyta az elgázolt biciklist - holtan találták az asszonyt

A mentők helyszínre érkezéséig elhunyt az a biciklista, akire ma reggel találtak rá Zalaszentiván közelében.

2011.09.18 18:43ma.hu

A földön fekvő, sérült kerékpáros nőre korán reggel találtak rá, azonban a kiérkező mentők már nem tudtak segíteni rajta - jelentette Salamon Róbert r. alezredes.

A középkorú, láthatósági mellényt viselő nő, valamint a kerékpár sérülései alapján a rendőrség közlekedési baleset okozása és segítségnyújtás elmulasztása miatt kezdett nyomozni.

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelik - írta közleményében a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Megvan a gázoló autó típusa

A rendőrség adatai alapján egy 1992 és 1996 között gyártott Renault Twingo lehet a gázoló jármű: a kocsi jobb első lámpája, valamint az irányjelzője megsérült a baleset során.

Vezetőjét keresik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.