Gyalogosan távozott a helyszínről

Vizesárokba borult autójával egy menekülő csempész

A nyírségi rendőrségi szóvivő közölte: vizesárokba borult autójával egy rendőrök elől menekülő csempész Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében; a sofőr gyalogosan távozott a helyszínről.

2011.07.05 13:02MTI

Az autóst hétfőn Fehérgyarmat belterületén akarták ellenőrizni a járőrök, de a jelzés ellenére továbbhajtott Tunyogmatolcs irányába - mondta Fedor Rita.   

A főhadnagy tájékoztatása szerint a csempész Tunyogmatolcsot elhagyva, az egyik útkanyarban a nagy sebesség miatt elvesztette uralmát a járműve felett, és a vizesárokba vágódott.    

A sofőr a kocsit hátrahagyva elmenekült, a rendőrök az autó utasterében és a csomagtartójában csaknem tízmillió forint értékű ukrán zárjegyes cigarettát találtak.    

A lefoglalt járművet a rendőrség a cigarettaszállítmánnyal együtt átadta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozóinak. A megszökött csempészt keresik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.