Magyar csempész, szerb zárjegy

Tompánál jött volna be a cigi - a vámosok közbeléptek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közölte: cigarettacsempészt fogtak el a vámosok a tompai határátkelőn.

2011.06.30 12:17MTI

Némedi Varga Éva, a NAV Dél-alföldi Regionális Vám-és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense elmondta, hogy a több mint egymillió forint értékű, szerb zárjeggyel ellátott cigaretta a magyar állampolgárságú csempész gépkocsijának speciálisan kialakított tárolójában volt.
   
Az 1096 doboz cigarettát a padlólemeze alatt kialakított lemeztárcában fedeztek fel a vámosok.
   
A hatóság a cigarettaszállítmányt lefoglalta, a férfi ellen a pénzügyi nyomozók csempészet bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. A vámhatóság több mint nyolcszázezer forint jövedéki bírságot szabott ki - fűzte hozzá a sajtóreferens.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.