Slukkért adták a sörétest

Egy doboz cigarettáért adták el a lopott fegyvert Zabaron

Két 15 éves fiú lopott el egy zabari házból sörétes puskát és lőfegyvereket, majd azokat egy doboz cigarettáért adták el egy helybeli férfinak - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese hétfőn.

2011.05.23 14:17MTI

Lászlók Nóra elmondta: a két helyi fiatal tudta, hol tartja a sértett a lakáskulcsot, azzal jutottak be a családi házba szombaton. A fegyvertároló szekrényből - más fegyverek mellől - egy 12/70-es kaliberű sörétes lőfegyvert és 50 lőszert loptak el - tette hozzá.

A mintegy 100 ezer forint értékű fegyvert a közeli erdőben kipróbálták, majd a megmaradt 44 lőszerrel együtt eladták egy doboz cigarettáért egy 39 éves zabari férfinak.

Mindhármukat gyanúsítottként hallgatták ki, az egyik fiút őrizetbe is vették, mert ellene büntetőeljárás van folyamatban lopások miatt - mondta a sajtóügyeletes.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.