Több, különböző konfigurációval

3D-s filmeket lejátszó laptopok a Toshibától

A japán vállalat bemutatta Satellite L sorozatának legújabb notebookjait. A portfólió három különböző méretű kijelzővel, továbbá AMD és Intel processzorok széles választékával érkezik.

2011.05.16 12:13ma.hu

A HD kijelzővel, erős videokártyával és nagyteljesítményű processzorral ellátott új Satellite L sorozat modelljei alkalmazkodnak a felhasználók multimédiás igényeihez. Amellett, hogy a notebookokon megtalálható a Resolution+ alkalmazás, a laptopok 3D filmek lejátszását is támogatják (HDMI kimeneten keresztül 3D TV-készülékhez csatlakoztatva). Mivel napjainkban eredeti 3D tartalmak még csak korlátozott mennyiségben érhetők el, bizonyos L modellek képesek a 2D formátumot 3D-be konvertálni.
 
Mindezt Dolby Advanced Audio hangeszköz egészíti ki, melyet a sorozat számos tagja esetében beépített Onkyo sztereó hangszórók keltenek életre. Végül számos csatlakoztatási lehetőség, mint a nagy sebességű USB 3.0 és Bluetooth 3.0, valamint a vezeték nélküli LAN kapcsolatok is kiteljesítik a laptopok multimédiás képességeit.

A gyakran utazóknak szánja Satellite L730 / L735 modelljeit a vállalat: a 13,3 colos képátlójú laptopok 2,1 kg-os minimális tömeggel bírnak. A Satellite L750 / L755 típusok 15,6 colos kijelzővel rendelkeznek, mely már otthoni felhasználás mellett is használható, a sorozat legnagyobbját pedig a Satellite L770 / L775 változatok adják, 17,3 colos kijelzővel.
 
A Satellite L730, L750 és L770 sorozat kijelzőfedelén és fekete billentyűzete körül a mátrixmintás borítás világos, ezüstszínű háttéren jelenik meg. Speciális felületén nem maradnak meg az ujjlenyomatok. A Satellite L775 sötét ezüst vagy fehér színben érhető el, míg a Satellite L735 és a Satellite L755 modellek négy – sötét ezüst, Modena vörös, gesztenyebarna és gyöngyházfehér – színváltozatban vásárolhatók meg.

Az L sorozat modelljei több, különböző konfigurációval is elérhetők, 2011 második-harmadik negyedévétől vásárolható meg Magyarországon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.