A vásárlói igényekhez igazodnak

Blu-ray lejátszós laptoppal rukkol majd elő a Toshiba

A Blu-ray formátumot támogató eszközök gyártását tervezi a HD DVD formátumot kifejlesztő japán cég.

2009.08.10 13:18ictpress

A Blu-Ray legnagyobb riválisának számító formátumot, a HD DVD-t kifejlesztő cég, a Toshiba kérelmezte a felvételét a Blu-ray Disc Association (BDA) tagjai közé.

A szervezet a Blu-ray lemezek fejlesztését, gyártását és népszerűsítését felügyeli. A japán cég valószínüleg még idén Blu-ray lejátszókkal felszerelt laptopokat és más eszközöket fog piacra dobni, írja a PcWorld.

"A Blu-ray formátumot támogató eszközök növekvő száma, és a lejátszók iránti fogyasztói igények növekedése miatt, úgy döntöttünk, hogy belépünk a BDA tagjai közé"- olvasható a japán cég, a kérelemről szóló rövid közleményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.