A laptop mellé mobil internet is jár

Szélessávon érkezik a Toshiba

A Toshiba és a T-Mobile bejelentették, hogy júliustól a számítástechnikai boltok polcaira kerülnek a Toshiba 3G/HSDPA-s modemmel ellátott modelljei, amelyekhez a vásárlók internet-hozzáférést is kapnak.

2009.08.02 14:07ictpress

Az együttműködés keretében ugyanis minden új, 3G/HSDPA-s modemmel ellátott Toshiba laptop vásárlása esetén a felhasználó a laptophoz csomagolva egy mobilinternetezésre alkalmas T-Mobile Domino Net SIM kártyát kap, amellyel - a laptop telepítését, a SIM kártya aktiválását, valamint a kívánt adatcsomag kiválasztását követően - azonnal elérheti a világhálót.

A Toshiba és a T-Mobile együttműködése révén a vásárló így egyszerűen elérheti az internetet otthon, nyaralás vagy akár utazás közben is. Az akcióban résztvevő, beépített 3G/HSDPA-s modemmel, webkamerával, mikrofonnal és hangszóróval felszerelt Toshiba laptopokon (egyes Portégé, Tecra és NB100-as modellek) a T-Mobile mobilinternet segítségével az e-mailezés, a videomegosztás, a képek vagy hanganyagok fel- illetve letöltése mellett a videochatelés vagy akár a videotelefonálás is könnyen elérhető.

A T-Mobile 3G/HSDPA-hálózata jelenleg több mint 320 településen, a lakosság 69 százalékának lakóhelyén érhető el, és a lefedettség és a sávszélessége folyamatosan bővül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.