Hamarosan érkezik a Toshiba új üdvöskéje

Hiperkönnyű, 10 perc alatt feltölthető laptop

Figyelmet érdemel a japán gyártó legújabb mobil számítógépe: bátran állíthatjuk, hogy a legkönnyebb 13 colos modellt tisztelhetjük a Toshiba noteszgépében.

2010.05.11 09:09terminal.hu

Az SSD-vel szerelt változat kevesebb mint egy kilogrammot nyom a mérlegen. A 16:9-es, azaz szélesképernyős kialakítású LCD-t kapott masina másik érdekessége az SCiB (Super Charged ion Battery). Ez az akkumulátor először 2008-ban mutatkozott be, prototípus formájában, és azzal váltott ki élénk érdeklődést, hogy mindössze 10 perc szükséges a teljes töltöttség 90 százalékának eléréséhez.

Lássunk néhány száraz adatot is! A vékony notebook Core i3, i5 vagy i7-620 processzorral szerelten lesz majd megvásárolható. 4 GB-os operatív tára mellé 500 GB-nyi merevlemez-kapacitás vagy egy 512 GB-os SSD társulhat. Ára és megjelenési ideje egyelőre nem ismert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.