BD-meghajtókat tartalmazó laptopokkal jönnek ki

Behódol a Toshiba a Blu-ray-nek

A Toshiba, a számítástechnikai és elektronikai megoldások vezető gyártója és forgalmazója bejelentette, hogy csatlakozik a Blu-ray Disc Association (BDA) szervezethez, és a későbbiekben olyan termékek bevezetését tervezi, amelyek támogatják a Blu-ray formátumot.

2009.08.19 14:40ictpress

A digitális technológiák piacvezető vállalataként, a Toshiba csúcsminőségű termékek széles választékával képviselteti magát a piacon. Termékpalettáján megtalálhatóak többek között a különböző DVD-felvevők és -lejátszók, valamint HDTV-készülékek, illetve olyan notebookok, amelyek számos különböző tárolóeszközt, például merevlemez-meghajtókat (HDD), DVD-ket és SD-kártyákat támogatnak.

A Blu-ray formátumot támogató digitális eszközök közelmúltban tapasztalt jelentős mértékű térnyerése, valamint mind a fogyasztók, mind pedig a forgalmazók által egyaránt megfogalmazott piaci igények tükrében döntött a Toshiba a BDA szervezethez való csatlakozás mellett. A Toshiba még idén olyan termékek - többek között BD-lejátszókat és BD-meghajtókat tartalmazó laptopok - bevezetését tervezi, amelyek támogatják a Blu-ray formátumot.

A termékek részletes adatairól - beleértve az egyes területeken való bevezetésük időpontjait - a későbbiekben részletes információkat fog közzétenni a vállalat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.