Okos Samsung olcsóért

25 ezer alatt a 3 megapixeles Samsung

A T-Mobile kínálatában immár kártyás konstrukcióban, kimondottan barátságos áron kapható a Samsung D900i, a nagy D900 okosított verziója. Kamera, autófókusz, vaku, rádió, és 80 megabájt memória - kevesebb mint 25 000 forintért.

2008.03.11 13:40ma.hu

A tavalyi év legjobb telefonjának megszavazott Samsung D900 okosabb verziója jelenleg egy hazai szolgáltatónál kapható: a nagy magenta mobilcég immáron csak kártyás opcióban kínálja, a felettébb barátinak mondható 24 900 forintos áron.

A készülék szétcsúsztatható, összesen 13 milliméter vastag, normál állapotban 104 milliméter hosszú, 51 milliméter széles, és csekély 93 grammot nyom. 262 ezer színárnyalat megjelenítésére képes QVGA TFT kijelzőt kapott, a beépített (autófókuszos, LED-es vakuval szerelt) kamera akár 2048x1536 pixeles képek fotózását is lehetővé teszi. Képes sorozatfelvételek és videók rögzítésére is - ha nem lenne épp ötletünk, mit is szeretnénk még tőle.

A belsőbb értékek is figyelemre méltóak: 80 megabájt saját memóriája van, ami microSD kártyákkal könnyedén bővíthető. A készülék kezeli a sztereó Bluetooth-eszközöket, képe akár tévére is továbbítható. Plusz kezeli a GPRS és EDGE protokollokat is - a 3G-t nem, de ennyi pénzért nem lenne ildomos telhetetlennek lenni...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.