A Komfortos mennyország kiszivárgott

Már letölthető a BitTorrentről Peter Jackson új filmje

Hetekkel az amerikai országos bemutató előtt kiszivárgott az internetre Peter Jackson új filmje, a Komfortos mennyország. Az alkotás máris vezeti a BitTorrent heti letöltési listáját - írja a ZeroPaid.

2010.01.06 08:33HENT

Felkerült az internetre a Gyűrűk ura trilógiát is rendező Peter Jackson új filmje, a Komfortos mennyország (The Lovely Bones). A december óta három amerikai moziban vetített, de országosan csak január 15-étől forgalmazott alkotás egy screener kópiája szivárgott ki. Az Alice Sebold regénye alapján készült film egy tizennégy éves lányról szól, aki meggyilkolása után, a túlvilágról figyelve a földi eseményeket megpróbálja rávezetni gyászoló családját, hogy ki ölte meg.

A kalózkópia alig néhány napja kezdett el terjedni az interneten, a BitTorrent - TorrentFreak által közölt - múlt heti letöltési toplistáján azonban máris az első helyen végzett. A filmet nemzetközi szinten január, február folyamán kezdik csak el vetíteni, de a screener kópia kiszivárgása és online terjedése komolyan veszélyezteti a mozibemutatók sikerét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.