Webkeresőt tervez a Microsoft

A neten szállna szembe a Google-lal a Microsoft

A Microsoft legfőbb célja szembeszállni a netet uraló Google-lal. Már belengették a Yahoo megvásárlását, és Bill Gates szerint egy új webes keresőt is kidolgoznak - hogy a bekebelezni kívánt konkurenssel, vagy attól függetlenül: tulajdonképp részletkérdés.

2008.02.19 17:40ma.hu

A neten csak lassan megkapaszkodó Microsoft komoly befektetésekre készül a keresők piacán - árulta el Bill Gates. Ennek része a Yahoo felvásárlására tett kísérlet is, ami Gates szerint persze tökéletesen rendben van: fair ajánlatot tettek, most várják a választ. Ha meg tudják szerezni, persze gyorsabbak lehetnek - tette hozzá.

Elárulta azt is, hogy szerinte csak az ő cégének van esélye szembeszállni a legnagyobb tömegek szimpátiáját bíró keresőcéggel, amihez a szükséges pénz is rendelkezésére áll.

Arról nem beszélt, hogy tudnák felülmúlni az állandóan fejlődő Google-t - de nyilván van valami ötlete.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.