Összefog a Google és a Nokia

Google-Nokia összefogás érik

A keresőpiac és a mobilvilág két nagyágyújának szövetsége érik a hírek szerint: a mobilvilágba vágyó Google és a neten erősíteni akaró Nokia közös projektet hozott összee. Nem kell nagy dolgokra gondolni, de ki tudja, hova vezet a közös munka...

2008.02.13 12:30ma.hu

A Nokia bejelentése szerint sikerült megegyezni a Google-lal. A finn mobilokon ezentúl a legfelkapottabb keresőmotor fut majd. Persze csak szép fokozatosan: eleinte néhány országban és néhány készüléken (leginkább az új N96-on, N78-on, a Navigator 6210-en és a 6220 Classicon).

Bővebb részletekkel nem terhelték a nagyközönséget, de annyit tudhatunk, hogy 100 országot és 40 nyelvet érint a megegyezés, és meglapozása a Nokia távlatibb terveinek: merthogy a finn mobilcég a neten is erősíteni akarja image-ét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.