Újabb Google-Firefox feature

Iroda a Rókában: új Google-kiterjesztés Firefoxhoz

A Firefoxot a kiterjesztések tömkelege, a Googlet a nyújtott szolgáltatások (naptártól az irodai csomagig) használhatósága miatt szerettük eddig is. Most pedig remekül összekapcsolható lesz a kettő egy új addonnal. Könnyű hozzáférés a dokumentumokhoz.

2008.02.04 18:45ma.hu

A Google Docs a széleskörű formátumtámogatáson túl a fájlok feltöltését és kezelését is megkönnyíti. Ezt teszi még magától értetődőbbé az új, gDocsBar nevű Firefox-kiegészítés.

A Sandosh Vasudevan által fejlesztett addon új elemet biggyeszt a böngésző oldalsávjához, és a név/jelszó beállítása után kereshetővé teszi az összes Google Docsba feltöltött dokumentumunkat. Ezek természetesen letölthetők, feltölteni is lehet (drag and drop módszerrel, ne legyen bonyolult az élet), és általában egyszerűbbé válik a munka a böngészőóriás irodai alkalmazásaival.

És gyorsabbá is - ha több dokumentummal dolgozik az ember egyszerre a Google felületén, lelassulhat a munka.

Már ha nincs feltelepítve a fentebb taglalt kiegészítés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.