Jön az első Dell Android

A Google platformra épülő mobillal készül a Dell

A Google által lelkesen támogatott Android platformra lassan kezdenek készülni a különböző készülékek. A legfrissebb hírek szerint a Dell is ilyesmiben töri a fejét - például, hogy legyen mivel visszatérnie az otthagyott PDA-közeli piacra.

2008.02.06 16:45ma.hu

Iparági pletykák szerint nagy közös bejelentésre készül a Google és a Dell a jövő heti Mobile World Congressen: egy okostelefont, ami már a Google-féle Android platformra épül. Vagy egy Intenet Tablet PC-t, amin Android fut - a dolog azért különösen kérdéses, mert a Dell egyszer már kivonult a PDA-piacról.

A mobilokkal viszont lehetnek tervei - mással nehezen lehetne megmagyarázni, hogy a cég már leigazolta Ron Garriques-t, a Motorola korábbi ügyvezetőjét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.