Tekerj a tévé felé!

Újabb őrület: bicikli a Nintendo Wii mellé

A Nintendo játékgépe nem csak a játékosokat, hanem a játékfejlesztőket is teljesen megbolondítja.

2009.10.24 10:20ictpress

Egy francia cég, a BigBen Interactive nemrégiben mutatta be a Nintendo Wii-hez szánt high-tech súlyzókészletét, most pedig egy még ennél is bohókásabb Wii kiegészítőt jelentett be.

A Cyberbike névre keresztelt újdonság tulajdonképpen egy Wii szoftver és egy teljes értékű szobabicikli ötvözete. A vélhetően jól megtermett dobozban forgalomba kerülő, állítható ülésmagasságú Cyberbike áráról egyelőre nem nyilatkoztak a cég képviselői, azt viszont elárulták, hogy a játékprogramban tizennyolc különböző pályán lehet majd tekerni, a pályákon pedig számos összegyűjthető extrát rejtettek el a fejlesztők. Természetesen a többjátékos multiplayer funkció sem hiányozhat, valamint egy újszerű sztori üzemmód is került a szoftverbe.

Érdekes továbbá az úgynevezett "Eco" játékmód, amikoris a Wii segítségével tekerők virtuális biciklizésük során akár több tonna szeméttől és piszoktól is megmenekíthetik a környezetet.

Kíváncsian várjuk, hogy vajon milyen őrültség lesz a következő Nintendo Wii kiegészítő!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.