A készülék az ember pulzusát is érzékeli

A Nintendo bemutatta a Wii Vitality Sensort

A Wii új kiegészítőjével a készülék már az ember pulzusát is érzékelni tudja.

2009.06.03 16:27ma.hu

A játékgyártó kedden mutatta be a Wii Vitality Sensort, amit a játékos a mutatóujjára tekerhet. Egyelőre ehhez az eszközhöz szánt játékot nem mutattak be, de a Nintendo elnöke, Satoru Iwata szerint akár arra is lehet használni, hogy az ember lazítson, vagy akár könnyebben elaludjon, írta meg a Yahoo! Tech.

A Nintendo új Wii játékokat is bejelentett, például a Super Mario Bros.-t, amit akár már négy játékos is használhat egyszerre, a Wii Fit Plus-t, ami edzőprogramjának új verziója, és a Super Mario Galaxy-t. A Nintendo DS-hez a Women's Murder Club: Games of Passion játékot, a Style Savvy divatprogramot, valamint a Mario and Luigi: Browser' Inside Story kalandjátékot mutatta be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.