A készülék a szeretkezés hangjait rögzíti

A szexuális teljesítményt értékeli egy iPhone alkalmazás

Az aktus hossza, intenzitása és az orgazmus hangjai alapján értékeli az ágyban nyújtott teljesítményt egy iPhone alkalmazás.

2009.07.29 08:39ictpress

A felhasználóinak a szexuális teljesítményét értékeli Chris Alvares a MusicApp és a WikiQuiz fejlesztőjének a legújabb Passion nevű iPhone alkalmazása. Azoknak, akik számszerűsíteni szeretnék az ágyban nyújtott teljesítményüket a szoftver segítségével, a karjukra vagy az övükre kell erősíteniük a mobiltelefont aktus közben. A készülék mikrofonja a szeretkezés hangjait rögzíti, a mozgásérzékelője az intenzítását vizsgálja, a stoppere pedig a hosszúságát méri.

Az alkalmazás a három rögzített adat segítségével értékeli a felhasználók teljesítményét egy egytől tízig terjedő skálán. Az eredményeket a felhasználók meg is oszthatják egymással egy honlapon keresztül. A Passion nevű programot egyelőre csak az amerikai iPhone felhasználók tölthetik le, öt dollár átutalása után.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.