Már több millió ember tett fogadalmat!

Szexmentes élet is lehetséges az iPhone-nal!

Egy brit szoftverfejlesztő kiadta a "purity ring" alkalmazását az Apple iPhone-ra, amivel a fiatalok a házasság előtti szexmentes életet hirdetik.

2009.07.16 15:00ictpress

A felhasználók szüzességi fogadalmat tehetnek házasságukig, és addig egy forgó "purity ring" (tisztaság gyűrű) lesz a telefonjuk kijelzőjén. Az alkalmazást 0,99 dolláros áron kezdik árusítani az App Store-ban. A szoftvert gyártó Wall Entertainment közleménye szerint egy régi ötletet próbáltak modern formába önteni.

"A fiatalok olyan módon használják telefonjaikat, ahogy szüleik sohase tették, ezért ez egy jó módszer arra, hogy kimutassák fogadalmukat", mondta el a cég igazgatója, Henry Bennett. Az Amerikából induló Silver Ring Thing (SRT) a gyűrű mögött álló mozgalom, Denny és Amy Pattyn alapították 1996-ban, mert egyre nagyobb aggodalommal figyelték a tinédzserek körében növekvő terhességek számát.

Bennett elmondta, hogy eddig semmilyen kapcsolatban nem álltak az adott szervezettel, de kapcsolatba léptek velük, hogy tudassák őket az alkalmazás megszületéséről. Amerikában több millió ember tett ilyen fogadalmat...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.