Jön a Koogle

Kóser kereső indult

Az internet az ortodox zsidó rabbik által ajánlott részét jeleníti meg egy új kereső, a Koogle.

2009.06.15 09:22ictpress

Koogle néven keresőoldal indult ortodox zsidók számára. Az oldal nem jeleníti meg a szexuális tartalmakra mutató linkeket, és nem lehet rajta keresztül olyan dolgokat árusító oldalakra eljutni, amik birtoklását tiltják az ortodok zsidó rabbik. Az új oldal célja, hogy a segítségével zavartalanul használhassa az internetet a zsidóság, a vallási törvényeket a legszigorúbban értelmező csoportja is. A Koogle nem teszi lehetővé, hogy a látogatói megosszanak valamilyen tartalmat, vagy vásároljanak szombaton, amikor a zsidó vallás mindenfajta munkát tilt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.