Egy alfa verziót már bemutattak

A LogMeIn érkezik a BlackBerry Storm-ra

A LogMeIn bejelentette, hogy iPhone mellett, a BlackBerry Storm készülékre is elérhetővé teszi távoli asztal elérésére alkalmas szoftverét.

2009.05.07 11:49ictpress

Az alkalmazás még nem áll készen, de a WES2009 bemutatótermében egy alfa verziót már bemutattak. Az árakról nem adtak hírt, de várhatóan az iPhone App Store-on található LogMeIn-hez hasonló összegbe fog kerülni, azaz 30 dollárba.

Amit tudni kell a programról: nem kell konfigurálni a tűzfalat, ez a LogMeIn egyik nagy előnye a VNC-vel, és más széles körben elterjedt megoldásokkal szemben, se a router-t nem kell külön konfigurálni, és statikus IP-címre sincs szükség. 256 bites SSL titkosítást használ, és az IP-címeket se kell megjegyezni, a My Computers listában elég rákattintanunk a kívánt számítógépre, írta meg a Mobilecrunch.com.

A LogMeIn alfa verziója egyelőre nem publikus, de akik érdeklődnek a hamarosan érkező béta verzió iránt, a www.LogMeIn.com/StormPreview oldalon érdeklődhetnek.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.