A videómegosztó site felkészít az életre

A YouTube-on tanulta ki a szülés fortélyát

A háromgyermekes apa megnézte a YouTube videomegosztó portálon, hogyan is zajlik le egy szülés, de azt akkor még nem gondolta, hogy így szerzett ismereteit néhány óra múlva a gyakorlatba is átültetheti.

2009.05.02 08:15MTI

Egy este jó néhány YouTube videót megnézett, az egyik például arról szólt, hogyan hozzunk világra gyermeket egy taxiban. Még aznap éjszaka megindult a vajúdás feleségénél. Mivel a házaspár otthoni szülést tervezett, telefonáltak a kórházba, ám ott azt mondták nekik, nem tudnak szülésznőt kiküldeni, mindegyik elfoglalt, menjenek be a kórházba, vagy küldenek egy rohammentőt.

Kórházba menni már nem volt idő, mert az asszony, aki korábban mindhárom gyermekét igen rövid idő alatt hozta világra, a fürdőszobából kijövet összecsuklott, és a férj már látta is a születendő gyerek fejét. "Nem volt időm a kétségbeesésre. A legkisebb lányom felébredt, és mögöttem állva, végignézte az egész szülést" - idézte a férfit a The Daily Telegraph brit napilap honlapja.

Felesége szerint ez a negyedik volt a legnyugodtabb szülése. - Nagyon élveztem; egyáltalán nem estem pánikba - mondta az asszony, dicsérve férje higgadtságát. Marc mindenhez tud segítő kezet nyújtani. Már több dolgot tanult meg a YouTube-ról: gitározni, vagy azt, hogyan kell kirakni a Rubik-kockát - mesélte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.