Amikor a kép életre kel

Motorola VE66: Kristálytiszta hívások, ragyogó képek, tökéletesen hangzó zene

A MOTOROLA VE66 mobiltelefon a továbbfejlesztett hangtisztaságot nyújtó CrystalTalkTM technológiával és a Motorola mobilkészülékek első widget-integrációjával büszkélkedik.

Motorola VE66: A kép életre kel képgaléria

2009.04.21 12:00ma.hu

Áprilistól Magyarországon is kapható a Motorola új, továbbfejlesztett CrystalTalk™ audio-technológiával, 5 megapixeles kamerával és MP3 lejátszókhoz hasonló navigációval rendelkező Motorola VE66 készüléke, amely nagyszerű hívásminőséget, éles képeket és élvezetes zenei élményt kínál egyszerre.

A szétcsúsztatható készülék a Motorola mobilkészülékeken elsőként alkalmazott widget-integrációval is büszkélkedhet, ami egyszerűbb és gyorsabb hozzáférést enged a felhasználó számára legfontosabb alkalmazásaihoz – pl.: sporthírekhez, árfolyamjelzőhöz, vagy a kedvenc blogok RSS feedjeihez.

A VE66 készülék a fogyasztói igényeket kielégítve személyre szabottabb zenehallgatást és képi megjelenítést tesz lehetővé a mobiltelefonon” – mondta Tracey Koziol, a Motorola mobiltelefongyártó részlegének vállalati alelnöke. „A változatos multimédiás élményt biztosító VE66 készülék lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyedi módon fejezhessék ki Önmagukat.”

Hallani és hallgatni
A MOTOROLA VE66 a továbbfejlesztett CrystalTalk technológia révén felerősíti a beszélgetések hangját és segít a háttérzaj csökkentésében, így gyakorlatilag semmi nem állhat a telefonáló és telefonhívásai közé. A CrystalTalk technológiával ellátott mobilon figyelemre méltó különbség érzékelhető a beszélgetések tisztaságában és érthetőségében a személyre szabott zajadaptációnak köszönhetően. A VE66 készülékben két mikrofon segíti a környezeti háttérzajok kiszűrését.

Professzionális fotózás

A MOTOROLA VE66 könnyedén készít éles és tiszta képeket, bárkiből kihozva a benne rejlő fotográfust. A VE66 számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek elvárhatók egy modern digitális kamerától. A kameragomb lenyomásával a VE66 készülék azonnal elindítja az autofókuszt, szükség esetén aktiválja a LED vakut, stabilizálja a képet és csökkenti a vörösszem-hatást – mindez azért, hogy a készített képek kiváló nyomtatási minőségűek legyenek. Az automatikus színtelítettség-beállítással a fehér még fehérebb, a fekete még határozottabb és a színek még élethűbbek.

Gyors kapcsolódás a zenei- és webes frissítésekhez
A MOTOROLA VE66 FastScroll™ navigációs gyűrűje gyors és pontos keresést tesz lehetővé a menük és a tartalmak között. És ez még nem minden: Az 2.0 USB csatlakozó gyors adathozzáférést biztosít a felhasználó számítógépe és a beépített MP3 lejátszó között. Wi-Fi kapcsolattal az internet-böngészés, vagy fotók, audió- vagy videó-fájlok barátokkal történő megosztása is csak néhány lépés.

A beépített FM rádió RDS-funkciójának2 segítségével menet közben új zeneszámok fedezhetők fel. A VE66 az első Motorola telefon, amelyre valós idejű információk tölthetőek le időjárásról, sporteredményekről, részvénymutatókról, repülőjáratokról, társasági eseményekről a widget-integrációnak köszönhetően.

Megjelenés
A MOTOROLA VE66 megjelenése: 2009 április

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.