Új Motorola telefon

Kiszivárgott a Motorola QA30

Sokan temetik a Motorolát - a céget, ami egykor a legnagyobb volt. Legutóbbi hírükben arról számoltunk be, hogy "ésszerűsítés" van a cégnél - most egy új telefonról adunk hírt.

2008.12.08 12:19Z., ma.hu

A Motorola szénája kifejezetten nem áll jól mostanában. Évekkel ezelőtt sikerült jó telefonokat lerakni az asztalra - azóta csak recsegős-ropogós műanyagokkal operálnak, és sikertelenül feküdtek össze az Apple-lal, aki a saját iPhone koncepciójával egyelőre beérhetetlennek látszik.

Úgy tűnik, hogy talán most mégis sikerül valami jót előhúzni a fejlesztők zsebéből. A Motorola hamarosan új telefont fog bemutatni: a QA30-at, amely csúsztatható QWERTY billentyűzettel rendelkezik majd. Sajnos a specifikációkat tekintve a készülék igen messze áll az okostelefonoktól (2,5 hüvelykes TFT, Full HTML böngésző, 2 megapixeles kamera, Bluetooth, MicroSD / MicroSDHC kártya támogatása 32 gigáig), szóval ezzel senki álla sem fog a földön koppanni.

Azonban feltételezhető, hogy megfelelő lesz ez a készülék mindazoknak, akik olcsó QWERTY-s készüléket keresnek - és hajlandók eltekinteni a duci designtól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.