TLKR T7

Kalandozás Motorola módra

A Motorola bemutatta a túrázás, a síelés és más szabadtéri sportok egyik lehetséges kiegészítő-kellékét, a nagyteljesítményű TLKR T7 walkie-talkiet.

2008.11.07 11:59Z., ma.hu

A TLKR T7 walkie-talkie elődeihez képest számos újítást tartalmaz. A Motorola jellegzetes külsejű és ütésbiztos készülékét a sport megszállottainak készítette, akiknek strapabíró és nagy teljesítményű kommunikációs eszközre van szükségük.

A T7 elérhető áron kínál állandó, kapcsolási- és percdíj nélküli kommunikációt a túrázó, síelő, vagy bármilyen extrém sportot űzők számára. (Az adóvevőt speciális engedély nélkül, bármely országban  lehet használni.) A finom tapintású, gumírozott középső ház lehetővé teszi a biztos markolást, ugyanakkor védelmet is jelent a rádió számára.

A készülék rezgő hívásjelzővel rendelkezik, és érintés nélkül is működtethető. Az adóvevővel akár 10 km-es távolságot is lefedhetünk, az elemek pedig 16 órás készenlétet is kibírnak egyetlen töltéssel. A csatornaváltás az egész csoport számára könnyű az automatikus csatornaváltó funkció segítségével, amire akkor lehet szükség, ha valamelyik csatorna használata pl. interferencia miatt nem használható.

A csomagban egy pár T7 rádió adóvevő, tölthető NiMH akkumulátorok, akkutöltő, hevederkapcsok és használati utasítás található. A TLKR T7 2008 novemberétől kapható Magyarországon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.