Szülinapi ajándék!

A Gmail Labs már magyarul is elérhető

A Google a Gmail 5. születésnapjára, azaz 2009. április 1-re 49 nyelven - köztük magyarul is - elérhetővé tette Gmail Labs nevű szolgáltatását. A Google ingyenes levelezőjében, a Gmail-ben található Labs számos érdekes, kísérleti jellegű alkalmazásnak ad teret.

2009.04.01 19:46ictpress

A Labs számos hasznos és egyben vicces eszközt kínál az email-fiókok testre szabására.

A felhasználók pár kattintással saját maguk választhatják ki, hogy mely alkalmazásokat engedélyezik a sok közül.

Peresztegi Zoltán, a Google magyarországi üzletfejlesztési vezetője elmondta: "A Gmail ötödik születésnapjának igazán méltó megünneplése a Labs magyar lokalizációja. A szolgáltatás folyamatos fejlődését kitűnően jellemzik a Labs-ben található innovatív alkalmazások, amelyekkel a felhasználók egyedülálló tulajdonságokkal ruházhatják fel levelezőjüket."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.