Új és megbízhatóbb funkciók

Gyorsít a Chrome

Új verzióját jelentette meg a Chrome nevű böngészőjének a Google. A frissítés a fejlesztők szerint harminc százalékkal is felgyorsíthatja a szoftver működését.

2009.03.18 10:32ictpress

Megjelent az első komolyabb frissítés a Google böngészőjéhez hat hónappal ezelőtti debütálása óta. A javítócsomag a fejlesztők szerint bizonyos honlapokat a korábbi verziónál 25 - 35 százalékkal gyorsabban tölt be, jobb fülkezelést tesz lehetővé és sokkal megbízhatóbbá változtatja a programot. Beépítettek néhány új funkciót is a böngészőbe, ezentúl például a Chrome felhasználóinak lehetőségük lesz arra, hogy a program segítségével automatikusan adják meg a regisztrációkhoz szükséges adatokat.

A Chrome 1.2 százalékos piaci részesedésével a negyedik legelterjedtebb böngészőnek számít a világon, a Net Applications elemzőcég szerint. A különböző böngészőket összehasonlító sebességtesztekben viszont általában a második helyen végez a Safari mögött, ha valóban sikerült jelentősen növelni a program sebességét, az lehet, hogy idővel több embert is rávesz majd arra, hogy kipróbálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.