Egy iPod Touch méretű gépet fognak piacra dobni?

Érintőképernyős netbook az Appletől?

Kínai sajtóértesülések szerint érintőképernyős netbook piacra dobását tervezi az Apple, melynek bizonyos paneljei Tajvanban készülnek majd.

2009.03.11 15:43ictpress

A tajvani székhelyű Wintek az érintőképernyős készülékekben használt alkatrészeket fog készíteni az Apple új netbookjához idén, a harmadik üzleti negyedévtől, derül ki kínai nyelvű újságcikkekből. A Commercial Times nevű kínai lap azt is tudni véli, hogy az amerikai cég új termékét a Quanta Computer gyártja majd.

A kínai cikkek nem számolnak be arról, hogy milyen lesz az Apple új netbookja, elképzelhető, hogy egy iPod Touch méretű gépet fognak piacra dobni, de az is lehet, hogy egy olyat, amihez billentyűzet is tartozik, és jobban hasonlít egy laptophoz. Persze az is lehet, hogy valamilyen más okból rendelt alkatrészeket Kínából az Apple, de nem lenne meglepő, ha az Acer és az Asus után az amerikai cég is be szeretne törni a leginkább internetezésre alkalmas hordozható számítógépek piacára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.