Kiskarácsony

Apple: Idén már nem jönnek új termékek

Pedig az Apple fanatikusok nagyon reménykedtek még valamiben. Mondjuk egy iMac/Mac mini frissítésben.

2008.11.05 11:50Z., ma.hu

Az internetes pletykák özöne ellenére az Apple képviselője azt nyilatkozta, hogy a kaliforniai vállalat már nem tervezi újabb termékek piacra dobását karácsony előtt. A cég szóvívője, Bill Evans újságírók kérdésére megerősítette, hogy a jelenlegi kínálat az Apple karácsonyi kínálata.

Azok a pletykák, amelyek úgy vélték, hogy a cég frissíteni fogja az iMac és a Mac mini termékvonalakat, hamisnak bizonyultak. Nem érdemes azon csodálkozni, hogy a pletykák elsősorban e gépek frissítéséről szólnak (és az esetleges Mac Pro frissítésekről), hiszen ezeket a termékeket az Apple hónapok óta változatlan formában forgalmazza.

A legerősebb mac, a Mac Pro 2008 januárjában volt utoljára frissítve, amikor az erőgép 2,66GHz-es Xeon csipek helyett két darab négymagos 2,8 GHz-es processzort épített be a szörnyetegbe. Az iMac-eket tavasszal frissítették: ekkor kapták meg az asztali gépek azokat a Penryn procikat, amiket az Apple a laptopokban is használ. A Mac mini specifikációi 2007 óta változatlanok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.