Steve Jobs szabadságra megy

Fél éves szünetet tart az Apple vezére

Steve Jobs csak kilenc nappal ezelőtt biztosította az Apple közösséget levélben arról, hogy hamarosan visszatér, mihelyt felgyógyul hormonegyensúly-zavarából. Most Mr. Apple újabb levelet tett közzé, melyben már június végi visszatéréséről ír.

2009.01.15 09:46Z., ma.hu

Nem oly rég arról tájékoztattuk olvasóinkat, hogy hormonproblémák miatt az Apple vezére, Steve Jobs orvosai javaslatára saját érdekében néhány hónapig távol maradhat vállalatától. Az akkori hírrel kapcsolatosan a legójelentősebb dolog talán az volt, hogy az Apple és Jobs mindezt a vállalat weboldalán tették közzé -az ilyen jellegű kommunikáció nem vall a vállalatra.

Most ismét megtörtént a "csoda": Steve Jobs újabb levelet írt, ezúttal a címzettek az Apple dolgozói voltak, de az internet gyorsaságának köszönhetően a levél a nulladik percben már a sajtó kezében volt. Íme:

Csapatomnak,

Minden bizonnyal olvastátok múlt heti levelem, amelyben egy nagyon személyes eseményt osztottam meg az Apple közösséggel. Sajnos az egézségemmel kapcsolatos érdeklődés folyamatosan elvonja a figyelmet, és ez nemcsak a családom számára igaz, hanem az Apple dolgozói számára is. Ezen felül a múlt hét során arról is tájékoztattak, hogy egészségügyi problémáim sokkal össszetettebbek, mint azt korábban képzeltem.

Hogy kivonjam magam a rivaldafényből, és egészségemre koncentrálhassak, és lehetővé tegyem azt, hogy az Apple-nél mindenki a nagyszerű termékekre koncentráljon, úgy döntöttem, hogy egészségügyi távollétemet június végéig meghosszabbítom.

Tim Cook-ot kértem fel arra, hogy az Apple-nél a napi ügyeket intézze, és jól tudom, hogy ő és a vezetői csoport nagyszerűen fognak dolgozni. Igazgatóként távollétem során is részt fogok venni az Apple jelentősebb stratégiai döntésében. Az igazgatótanács teljes mértékben támogatja ezt a tervet.

A nyári viszontlátásig.

Steve


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.