Steve Jobs jól van

Nincs nagyobb egészségügyi problémája az Apple vezérének

Sosem tesz jót a részvényeknek, ha egy vállalat vezérigazgatójáról olyan pletykák terjengenek, hogy beteg vagy rossz bőrben van. A részvényesek egészséges, kiegyensúlyozott vezetőket akarnak látni azon vállalatok élén, amelyekbe dollárjaikat fektetik.

2009.01.06 08:14Z., ma.hu

Egészen hihetetlen dolog történt tegnap az Apple háza táján. Egy olyan eseménynek lehetünk szemtanúi, amely az amúgy igen titkolódzó kaliforniai vállalat történetében csak nagyon ritkán fordul elő: személyes részleteket tudunk meg a cég vezetőjéről, Steve Jobs-ról.

Az Apple vezetője levélben (illetve sajtóközleményben) kívánja az almás közösséget tájékoztatni arról, hogy a Macworldtől való távolmaradása nyomán keletkezett pletykák - melyek szerint a "Szeretett Vezér" halni készül és hasonlók - teljesen alaptalanok. Mr. Jobs azért döntött a sajtóközlemény mellett, hogy az újságírók a holnapi keynote prezentáción ne ővele illetve egészségi állapotával foglalkozzanak, hanem Phil Schiller mondanivalójával.

Steve beszámol arról is, hogy a tavaly tapasztalható súlycsökkenésének okát jó ideig orvosai sem tudták biztosan, most azonban úgy tűnik, a vezér fogyása hormonegyensúlyi problémáknak tulajdonítható. Az orvosok szerint Steve Jobs tavasz végére épülhet fel teljesen, és akkor teljes erőbedobással fog visszatérni.

Így legyen. Ez a részvényesek érdeke is, akik tisztában vannak azzal, hogy Steve és az Apple majdnemhogy elválaszthatatlanok. Ha előbbi betegeskedik, betegeskedni fog az utóbbi is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.