Lenovo ThinkPad W700ds

Infók a Lenovo két kijelzős noteszgépéről

A Lenovo még a múlt héten jelentette be egyedi, két képernyővel rendelkező laptopját, a Thinkpad W700ds-t. Most újabb információk láttak napvilágot a géppel kapcsolatban.

2008.12.22 13:55koac, ma.hu

A ThinkPad W700ds-ről – melynek nevében a ds természetesen a dual-screent takarja – múlt héten csupán annyi derült ki, hogy nagyobb képernyője egy 17 hüvelykes WUXGA lesz 1920x1200-as felbontással, míg a kisebb kijelző képében egy 1280x768-as WXGA megoldást tisztelhetünk.

A két kijelző valószínűleg éppen elég volt arra, hogy felkeltse az emberek érdeklődését a készülék iránt, most pedig újabb specifikációk láttak napvilágot, melyek tükrében nyugodtan állíthatjuk, ez egy szuper gép lesz, igencsak magas áron.

A masinához a jövendőbeli tulajdonos maga választhat processzort az Intel Core 2 Quad megoldásai közül, míg a grafikai feladatokért az NVIDIA Quadro FX 3700M GPU felel majd. RAM-ból maximálisan 8 gigát kérhetünk majd a gépbe, míg tárolókapacitásként 960 gigányi terület áll majd a rendelkezésünkre, mindez akár HDD, vagy akár SSD képében. A gyártó elmondása szerint az elsődleges kijelző a legvilágosabb lesz a piacon. Ha mindez nem lenne elég a jóságból, akkor megemlítjük, hogy egy WACOM digitalizáló is a csomag része.

Az 5 kilogrammos szörnyetegnek természetesen megkéri az árát a kínai gyártó. A januárban érkező masina indulóára 3600 dollár lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.