Origami

Összehajtható számítógépházak?

Az asztali gépek nehezen mozgathatók, a notebookok drágák, az olcsóbbaknak pedg a teljesítménye nem elég. Van kiút ebből a körforgásból?

2008.11.03 14:00Z., ma.hu

Az Asus állt elő a megoldással: olyan számítógépházat terveztek, amely igény esetén összehajtogatható, és így a méretek 434 x 87 x 434 mm-re csökkennek. Ez már rögtön elviselhető és szállítható.

A kis méret előnye még, hogy a szállítóknak és a kereskedőknek kevesebb helyre lesz szükségük a ház tárolásakor, illetve a ugyanakkora helyre több terméket tudnak bezsúfolni. A gyártó számítása szerint a kisebb doboznak köszönhetően 30%-kal több egységet lehet ugyanazon a területen tárolni.

Az otthoni gépbarkácsolók is szeretni fogják az Asus új termékét, hiszen úgy szállíthatják kedvenc masinájukat, hogy nem kell annak nagy méretével túl sokat törődniük.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.