Beépített szemvédelemmel

A monitor, ami szinkronban van a videokártyával

Az Acer kijelzője minimalizálja a lag, késleltetés és nagy reakcióidők lehetőségét.

2015.02.21 13:00ma.hu
Forrás: Acer

Az Acer XG270HU gamer monitor AMD FreeSync technológiával és az AMD Radeon R sorozatú GPU támogatással rendelkezik. Ez a 27 col képátlós kijelző WQHD felbontást kezel (2560x1440 pixel), 144 Hz képfrissítéssel. A kávamentes dizájnnal bíró készüléken a FreeSync technológiának köszönhetően a megjelenített képkockák szoros szinkronban vannak a grafikus kártya által megjelenítettel. A technológia minimalizálja a lag, késleltetés és nagy reakcióidők lehetőségét.

Az 1 ms válaszidővel rendelkező panel jóvoltából a felhasználó nem tapasztalhat elmosódást vagy szellemkép-effektet. A mind a burkolaton, mind pedig a talpon megtalálható vastag, narancsszínű csíkkal rendelkező monitor az egyszerű csatlakoztathatóság jegyében HDMI 2.0 szabványú aljzatot, dual link DVI 1.2 portot, valamint 2x2W összteljesítményű hangszórópárost is tartalmaz.

A szem fáradásának elkerülése végett a kijelzőbe integrálva lett az Acer EyeProtect technológia is. Ez a villódzásmentes eljárás csökkenti a megjelenített kép vibrációját, mely adódhat például áramingadozásból is; a ComfyView redukálja a tükröződést erőteljes környezeti fények esetében, míg az automatikus fényerő beállítás mindig a leginkább kedvező munkakörnyezetet állítja be.

Az Acer XG270HU monitor 2015 márciusától érhető el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.