Acer G7

Szinte nincs is kerete az új monitoroknak

27 colos, közel 4 megapixeles felbontású, és a lehető legkisebbre faragták a kijelzőt körülölelő kávát.

2014.11.13 21:00Szilágyi Szabolcs - ma.hu
Forrás: Acer

Az Acer a napokban jelentette be a legújabb G7 sorozatú monitorokat, melyből az első fecske a G277HU modell. Ez a 27 colos monitor WQHD natív felbontást garantál, és Zero Frame (káva nélküli) kialakítással bír. Az ezüst árnyalatú berakásokkal és talppal rendelkező készüléknek így 2,2 milliméter széles a kerete. A felhasználók több képernyős megjelenítéshez is használhatják a fekete és ezüst színekben kapható eszközt.

2560x1440 képpont felbontású képet tud megjeleníteni, a sztenderd 720p HD felbontáshoz képest négyszer akkora részletességgel. 1 ms válaszideje alapvetően a gamereknek kedvez, azoknak, akik elmosódásmentes renderelést igényelnek. A monitor -5-15 fokos szögben mozgatható, a még jobb betekintési szögek elérése érdekében. HDMI és DisplayPort csatlakozókkal van ellátva, így külső eszközökről is megjeleníthetők a magas felbontású anyagok; a VGA és DVI bemenetek pedig a hagyományos kapcsolódásokat teszi lehetővé. Emellett kettő beépített, 2 wattos hangszóróval látták el az Acer mérnökei.

Az Acer Flickerless Technology csökkenti a képernyő vibrálását, így a masszív munkavégzők és játékosok nagyobb biztonsággal használhatják hosszabb ideig az eszközt. Mindebben segít még a Blue Light Filter Technology is, mely a kék fények sugárzását csökkenti, a Low Dimming Technology pedig mindig az éppen optimális háttérfényt állítja be. Az Acer ComfyView csökkenti a tükröződést, mely révén nem farad el a szem.

A monitor úgy lett tervezve, hogy annak minden alkotóeleme környezetbarát legyen, csakúgy, mint a működése: az eszköz megfelel az ENERGY STAR és RoHs normáknak, előírásoknak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.