Acer C205 LED projektor

Ilyen kis projektort még nem látott!

Alig 300 grammos, tenyérben és zsebben is elfér.

2014.09.17 21:00Szilágyi Szabolcs - ma.hu
Forrás: Acer

Az Acer C205 hordozható, ledes projektora mindössze 300 gramm tömegű, 144x108x27 milliméteres méreteivel pedig biztosított az egyszerű hordozhatóság. A menet közbeni vetítéshez jó háttér a C205 beépített - a sajtótájékoztatón elhangzottak szerint körülbelül 2 órát bíró - akkumulátora, illetve az Acer Power Bank technológia, mellyel elfelejthetjük kábelrengeteget.

A termék USB aljzattal is fel van szerelve és HDMI csatlakozója is van, így gyerekjáték az összeköttetés a PC-k, játékkonzolok közt, ugyanúgy, mint a Blu-ray és DVD-lejátszók esetében is. Az Acer Instant Pack időt spórol meg, ugyanis a projektor segítségével gyorsabban indítható, és a kikapcsolás után el is pakolható pillanatok alatt.

A felhasználók fotókat tudnak nézni, zene és videofolyamokat tudnak lejátszani (2 wattos hangszórójával a hangok visszaadására is képes) az összes kompatibilis eszközről - az Acer MHL vezetéknélküli adaptere segítségével. A projektor gond nélkül jeleníti meg az MHL kompatibilis eszköz tartalmát, miközben párhuzamos hálózati töltést is kap. A Mirroring Display alkalmazásával a C205 közvetlenül tud képet megjeleníteni Android 4.2 illetve Windows 8.1 eszközökről (MHL kompatibilitás szükséges).

Az Acer ColorSafe technológiájával a színek még természetesebbnek hatnak, mint korábban. Emellé hosszú LED élettartam társul, mely 20 ezer órát jelent. Mindez kibővíthető akár 30 ezer órásra is, ha segítségül hívjuk az ExtremeECO módót, mely 30 százalékkal csökkenti a teljes áramellátást. A projektor automatikusan lekapcsol, amint nem kap bejövő jeleket a felhasználó által meghatározott időintervallumon belül.

5 év garanciájának hála, a DLP chip hosszú távon megtartja minőségi színvisszaadását. Az Acer minőségi Osram és Philips lámpákat használ, megkötés nélküli 1 év garanciával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.