SMART Signage TV

Érdemes-e nagy hangsúlyt fektetni a monitordesignra?

Az egyre vékonyodó kávák, a szokatlan felületek, színek, háttérvilágítások és egyéb opciók a tömegből való kitűnést szolgálják. Van azonban, aki az egyszerűségben hisz; például a Samsung új monitorai minimalista külsővel érkeznek.

2015.02.12 19:00ma.hu

A Monacóban megrendezett 2015-ös Samsung EU Fórumon mutatkoztak be a vállalat új termékei; a szem természetes görbületének megfelelően hajlított képernyővel ellátott új monitorok 34-hüvelykes, ultraszéles, 21:9-es képaránnyal, illetve 27 hüvelykes kialakítással bírnak. Előbbi csoportba tartozik a minimalista dizájnnal bíró SE790C, mely Ultra Wide Quad HD felbontással és magas kontrasztaránnyal érkezik, a TÜV Rheinland pedig hitelesítési folyamata során a monitor színhűségét és egységességét, a széles betekintési szöget és a vibrálásmentes működést emelte ki. Az T-alakú talppal kiegészülő SD590C és SE510C tartozik a 27 hüvelykes modellek családjába, ezek a hajlított képernyőjű monitorok is rendelkeznek a multimédiás tartalmakhoz tervezett modern szemkímélő üzemmóddal.

Forrás: Samsung

Említést érdemel még a dél-koreai vállalat első professzionális UHD monitora, a 31,5-hüvelykes UD970, mely 99,5 százalékban képes megjeleníteni az Adobe RGB színteret, míg kettős szín üzemmódja pontos színmegjelenítést biztosít. Nagy pontossággal végrehajtott gyári beállítások, professzionális kialakítás és személyre szabható képernyőbeállítások jellemzik.

Emellett a Samsung bemutatta az SE360-as és SE390-es szembarát, ívelt monitorait is. Mindkét típus 23,6 és 27 hüvelykes változatban lesz kapható, vékony kerettel, T-alakú talppal és Touch of Color technológiával. 178 fokos betekintési szöget nyújtanak, valamint lágy, kék fénnyel működő szemkímélő üzemmóddal, vibrálásmentes technológiával és Eco-Saving Plus funkcióval vannak felszerelve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.