Jön-jön-jön

Március 1-jén mutathatják be a Samsung legújabb csúcstelefonját

Úgy fest, hogy a Galaxy-család legújabb tagja hajlított kijelzővel érkezik.

2015.02.03 13:39ma.hu
The Verge

A Samsung kedden küldte ki legújabb "kicsomagolós" eseményének sajtómeghívóit. A The Verge szerint valószínű, hogy a március 1-jén, a barcelonai Mobile World Congress (MWC) megnyitója előtt rendezett Galaxy Unpacked 2015 rendezvényen a dél-koreai gyártó legújabb Galaxy csúcstelefonját fogják bemutatni.

The Verge

A meghívón látható fénykép arra utal, hogy a készülék ugyanazt a hajlított kijelzőt kapta, mint a tavaly szeptemberben piacra dobott Galaxy Note Edge.

A Samsung a tavalyi MWC-re a Gear okosórákkal, a Gear Fit fitneszkarkötővel és a Galaxy S5 okostelefonnal készült. Utóbbi sajnos messze nem fogyott olyan jól, mint remélték, ami a cég üzleti teljesítményén is meglátszott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.