Honor

Új okostelefon forgathatja fel az európai piacot

Azokat a felhasználókat célozzák, akik nem akarnak kétszeres árat fizetni egy készülékért. A Magyarországon is bemutatkozó készülék erős hardvert és hosszú üzemidőt nyújt elérhető áron.

2014.10.30 09:00Szilágyi Szabolcs - ma.hu
Forrás: Honor

Már a Honor bevezetése is eltér a konkurensekétől. Egyetlen európai országban - így Magyarországon - sem kerül sor drága reklámkampányra, ehelyett a gyártó az először piacra dobott csúcskategóriás Honor 6 modellt a lehető legelérhetőbb áron kínálja, egyetlen online bolton keresztül. A bevezetést a gyártó kizárólag közösségimédia-kampányokkal támogatja.

A Honor 6 felsőkategóriás modell, mely azoknak a felhasználóknak készült, akik folyamatosan használják az internetet és a legújabb alkalmazásokat a telefonjukon. Számukra vonzó ajánlatot jelent a 3G adatkapcsolatnál 14-szer magasabb sebességet kínáló 4G technológia, a 12,7 cm átmérőjű teljes HD képernyő (445 ppi pixelsűrűség) és a 13 megapixeles fő kamera. Az ujjlenyomat-mentességet garantáló bevonat és a harmadik generációs gorillaüveg biztosítja.

Az akkumulátor még a legaktívabb használat mellett is kitart egy napnál tovább, ami a 3100 mAh teljesítménynek és a SmartPower2.0 energiagazdálkodási technológinak köszönhető, mely akár 30 százalékkal csökkenti az akkumulátor igénybevételét.

A sebességet a nyolcmagos, saját fejlesztésű processzor és a 3 GB RAM biztosítja. Ez a tempó fényképezésnél is adott: a pillanatkép funkció segítségével a lezárt telefonnal 0,6 másodperc alatt lehet fotót készíteni.

Bruttó 105 ezer forintos árcédulájával, valamint a legtöbb konkurensnél erősebb hardverével a Honor 6 ugyan közel sem olcsó, de kategóriájában versenyképes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.