Hajazás

Ez lesz a Google legújabb okostelefonja?

Egy kiszivárgott fotó tanúsága szerint a Nexus 6 leginkább egy hatalmas Motorola Moto X-re hasonlít.

2014.10.18 07:00ma.hu

A Google rövidesen bemutathatja legújabb okostelefonját, a Nexus 6-ot. A készüléket a Motorola fogja szállítani, és egy az @eveleaks által kiszivárogtatott fénykép szerint meglepően hasonlít a Lenovo által idén felvásárolt gyártó legújabb csúcskészülékére, az új Moto X-re.

A megbízható információiról ismert Twitter-csatorna birtokába jutott fénykép tanúsága szerint a  készüléken a Google legújabb mobil operációs rendszere, az Android L fut majd. A kékesszürke alumíniumházba bújtatott telefon állítólag hatalmas, 5,92 hüvelykes QHD-kijelzőt, Qualcomm Snapdragon 805-ös processzort, 3 GB RAM-ot és 12 megapixeles kijelzőt kapott.

Piacra vezetésének pontos ideje egyelőre nem ismert, de ha hihetünk a pletykáknak, a HTC által gyártott Nexus 9 tabltettel együtt  már a következő hetekben bemutathatják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.