Kutcher, mint termékinnovátor

Mi köze Ashton Kutchernek egy tablethez?

Egy mélynyomóval ellátott táblagép önmagában is meghökkentő, hát még akkor, ha maga Ashton Kutcher mutatja be a világnak. Kattintás után ön is megnézheti!

2014.10.10 17:00Szilágyi Szabolcs - ma.hu

Az egy évvel ezelőtt a Lenovo-hoz termékinnovátorként csatlakozó Ashton Kutcher közreműködésével kifejlesztett új YOGA Tablet 2 Pro csúcsszolgáltatása egy beépített Pico projektor, amellyel egy szempillantás alatt tévéképernyővé vagy mozivászonná varázsolhatjuk a falakat. A videók jó hangzással párosulnak, köszönhetően a mélynyomóval ellátott 8 wattos hangrendszernek.

Ahogy egyre több és több ember használ tabletet a robbanásszerűen növekvő mennyiségű digitális médiatartalmak - fényképek, videók és játékok - élvezetéhez, úgy nő meg az igény a nagyobb képernyőkre. Egy Lenovo kutatás szerint az emberek 88 százaléka nagy mennyiségű digitális tartalmat fogyaszt otthon tabletjén, amelyen több mint a felük hetente többször néz televízióadást. Ez a megállapítás és a fókuszcsoportoktól kapott visszajelzés vezetett a nagyobb, 13 hüvelykes képernyővel felszerelt YOGA Tablet 2 Pro megalkotásához. A teljesen az alapoktól kezdve megtervezett, kifejezetten a digitális tartalmakra kiéhezett vásárlóknak szánt eszköz 2560x1440 képpontos, QHD felbontású képernyőt kapott a minél élethűbb képmegjelenítés érdekében.

Akár kollégáknak prezentálunk egy értekezleten, akár otthon ágyban fekve nézünk egy filmet, a YOGA Tablet 2 Pro beépített Pico projektorával gyerekjátékká teszi a tartalmak megtekintését és megosztását. Ez az 50 hüvelykes képernyőjű mozi élményt nyújtó eszköz 16:9 képarányú, nagyfelbontású képet vetít bármely felületre. Az automatikus képbeállításnak és a három óráig terjedő lejátszási időnek köszönhetően akár két filmet is megnézhetünk, mielőtt újra fel kellene töltenünk az eszközt.

A YOGA Tablet 2 Pro továbbfejlesztett hangrendszere 8 wattos hangot szolgáltat, amelynek teljesítménye négyszerese egy átlagos tabletének. Két, nagy kamrás hangszórója a dinamikus hanghatás érdekében az előlapon kapott helyet, az élethű mély basszus hangokról a hátoldali mélysugárzó gondoskodik, míg a Dolby Audio és Wolfson Master HiFi technológiák többcsatornás hangélményt biztosítanak, éppúgy, mint egy moziban.

Emellett bárhová felakasztható az eszközt, ahol kényelmesen használható. Továbbra is élvezhető a három eredeti üzemmód előnyeit: a jobb látószöget nyújtó kézi módot olvasáshoz, a döntött módot a kényelmes online böngészéshez és az állvány módot a digitális könyvtárak tartalmának megtekintéséhez. Miközben egy sor hasznos funkcióval alkalmazkodik a felhasználók életstílusához, a platina színű tablet vékony és könnyű maradt 3,7 milliméteres vastagságával és 950 grammos tömegével.

Az új YOGA Tablet 2 Pro a legújabb, 4. generációs Intel Atom processzor köré épül, amely alkalmas több program egyidejű futtatására, továbbá lehetővé teszi a zökkenőmentes multimédia lejátszást és renderelést. Fényképek készítését segíti a 8 megapixeles hátoldali kamera. A 32 GB-os tárhely micro SD kártyával 64 GB-ig bővíthető, míg a 15 óráig terjedő akkumulátor üzemidőnek köszönhetően a felhasználók szinte egész nap mobilak maradhatnak.

Hogy lépést tudjanak tartani rohanó életmódjukkal, a felhasználóknak olyan szoftverre van szükségük, amellyel megszervezhetik életüket, főleg a rengeteg kapcsolati adatukat, amelyek szerteszét találhatók különféle e-mail és közösségi fiókokban. A tabletjükre telepített Brewsterrel olyan apphoz jutnak, amellyel hatékonyan kezelhetik kapcsolataikat. A Brewster a különféle alkalmazásokból egyetlen címjegyzékbe gyűjti össze a kapcsolatokat, megszünteti a duplikációkat, sőt, még képeket is ad a kapcsolatokhoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.