Hajtogatható

Vékony laptop a Lenovótól

Látott már 300 fokban elforgatható zsanérokat egy laptopban? Most csak egy kattintásra a látvány!

2014.09.08 21:00Szilágyi Szabolcs - ma.hu

A Lenovo FLEX 2 Pro átalakítható laptopja 2,5 centiméternél vékonyabb, 1,1 kilónál alig nehezebb - ezekkel a paraméterekkel a vállalat jelenleg legvékonyabb és legkönnyebb 15 hüvelykes noteszgépének számít. Az alumínium házba épített eszköznél egy 300 fokban elforgatható zsanér teszi lehetővé a laptop és állvány üzemmód közötti gyors váltást.



A hátsó megvilágítású AccuType billentyűzetnek és érintőpadnak köszönhetően kényelmesen gépelhetünk laptop módban ezen a Windows 8.1-et használó eszközön. Ha végeztünk a munkával, egyszerűen átforgatjuk állvány üzemmódba, hogy használhassuk az érintéssel vezérelhető alkalmazásokat, vagy videohívást indítsunk a beépített 720p-s HD webkamera és a dual array digitális mikrofon segítségével.

A FLEX 2 Pro-t 15,6 hüvelykes full HD IPS kijelzővel látták el, amely támogatja a 10 pontos multi-touch vezérlést. A szórakozást szolgálja az Nvidia GeForce GT840M 4 GB-os grafikus rendszer és a Dolby Home Theater sztereó hangszórók. A laptop egész napos használatot biztosít nyolc óráig terjedő akkumulátor üzemidejével.

A motorháztető alatt a FLEX 2 Pro erőteljes összetevőket kínál: a 4. generációs Intel Core i7 processzorig terjedő lapkaválasztékot, 16 GB-ig bővíthető DDR3L memóriát, választási lehetőséget az 1 TB-ig bővíthető HHD, illetve integrált 16 GB NAND flash-sel ellátott hibrid SSHD és a 256 GB-ig bővíthető SSD tároló között, valamint a Lenovo-féle SHAREit szoftvert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.