Pisilni ment a sofőr - bár ne tette volna

Lába kélt 22 ezer okostelefonnak

Egy 22.500 telefont szállító kamionnak bottal ütik a nyomát a hatóságok.

2013.10.26 11:25Szilágyi Szabolcs - ma.hu
LG G2 - egyedi, új dizájn

Az Egyesült Államokban, Louisville-ben történt meg az eset: az LG G2 okostelefonjai annyira kapósnak bizonyultak, hogy a boltokba már el sem értek. A szállítmány egyébként az amerikai Sprint mobilszolgáltató raktárába igyekezett, hogy november elején készen álljon a készlet a dél-koreai készülékek hivatalos értékesítési startjára.

És hogy miként tűnhetett el a kamion? Nos, a sofőrre rájött a pisilhetnék, ezért az indianai Gary-ben megállt WC-szünetet tartani. Mire visszament a járművéhez, annak már csak hűlt helyét találta.

Az esetről az Indiana és az Illinois állami rendőrséget azonnal értesítették, és az FBI-t is bevonták a bűnügy felderítésébe. Nem lesz nehéz felismerni a szállítmányból származó darabokat még a hozzá nem értőknek sem: az LG új okostelefonja egyedi dizájnnal rendelkezik; a hangerőszabályzó és a bekapcsológomb - a megszokottól eltérően - a hátlapra került, közvetlenül a kamera alá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.