102, 126 és 146 cm méretben

Másfél méteres, 3D-s tévék a Toshibától

Full HD felbontás, 3D-s megjelenítés, edge LED háttérvilágítás.

2013.09.05 16:00Szilágyi Szabolcs - ma.hu

A japán gyártó L5-ös sorozatú televízióinak képe éles, részletgazdag és élethű. Az AMR 200 (Active Motion & Resolution) képfeldolgozó funkció akadásmentes képet biztosít gyors mozgásokkal járó akciófilmek és sportközvetítések esetén is. A készülékeket térhatást biztosító aktív záras technológiával látták el; a beépített, mélységszabályzó funkcióval rendelkező feldolgozóegység képes az eredetileg kétdimenziós felvételeket átalakítani, így a régebbi filmek és tévéprogramok is 3D-ben nézhetők.

Az edge LED háttérvilágítású, L5-ös sorozatú tévék Full HD (1920x1080) felbontással bírnak, alacsony fogyasztás mellett. A fekete, keskeny keretes kialakítást a Toshiba jelenlegi készülékeihez hasonlóan ezüst szegély egészíti ki. Az alacsonyabb fogyasztást és jobb képminőséget biztosító edge LED technológia lényege, hogy a háttérvilágítást adó ledek a kijelző szegélyében találhatók, azok fényét pedig egy jó fényvezető tulajdonságú lemez osztja szét egyenletesen.

Az L5 sorozatú televíziók számos csatlakozóval rendelkeznek - 2x HDMI, 1x USB és 1x PC bemenet -, így sokféle eszközzel képesek együttműködni. Az MHL technológia révén a megfelelő mobiltelefonokon vagy táblagépeken tárolt zenék és Full HD videók is élvezhetővé válnak a nagyképernyős tévén. A készülék képes USB memórián vagy merevlemezen tárolt tartalom lejátszására is, emellett támogatja a Dolby Digital Plus, Dolby Digital Pulse hangrendszereket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.