Határidő előtt

Telekom: lezárult az informatikai átállás első szakasza

Az új generációs rendszer bevezetése az első szakasz lezárulta után folytatódik, és a még az idén, júliusban és októberben is lesznek a mostanihoz hasonló átállások.

2013.04.22 12:55MTI

A Magyar Telekomnál zökkenőmentesen lezajlott az új ügyfélkapcsolati és számlázási rendszer bevezetésének első szakasza a hétvégén - közölte a vállalat hétfőn.

Április 21-én, a tervezett határidő előtt befejeződött a informatikai átállás és adatmigráció, így vasárnap reggeltől a szolgáltatónál már ismét működik valamennyi ügyintézési lehetőség, beleértve a telefonos és az online ügyfélszolgálati felületeket is.

A Magyar Telekom korábban közölte, hogy korszerűsíti ügyfélszolgálati és számlázási rendszerét, s az ezzel kapcsolatos informatikai átállás miatt április 17. és 21. között az ügyintézés csak részlegesen működik majd, április 20-án, szombaton pedig a társaság üzletei zárva tartanak.

Az új generációs rendszer bevezetése az első szakasz lezárulta után folytatódik, és a még az idén, júliusban és októberben is lesznek a mostanihoz hasonló átállások. Októbertől a vezetékes szolgáltatást igénybe vevő teljes lakossági ügyfélkört már az új ügyfélszolgálati rendszer fogja kiszolgálni. A mobil termékekre a tervek szerint 2014-ben terjeszti ki a rendszer működését a Telekom.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.