Újabb 4 évvel

A MOB meghosszabbította szerződését a Magyar Telekommal

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) újabb négy évvel meghosszabbította együttműködési megállapodását a Magyar Telekommal.

2013.03.11 14:06MTI

A telekommunikációs cég ezzel a MOB egyetlen platina fokozatú támogatója lett - jelentette be Borkai Zsolt MOB-elnök a szerződéskötés alkalmából rendezett hétfői sajtótájékoztatón. Borkai kérdésre válaszolva elmondta, a négyéves támogatás 240 millió forint értékű.
 
Hozzátette: a magyar sportnak szüksége van hasonló támogatásokra, hogy a 2016-os riói olimpián meg tudja ismételni a londoni sikereket. Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója arra hívta fel a figyelmet, hogy a vállalat már húsz éve a MOB partnere. 

A sajtótájékoztatón adták át a MOB Média-díjait. Életműdíjat kapott Farkas József fotóriporter. MOB Média Nívódíjat vehetett át Bera Emese, a Kossuth Rádió szerkesztő-riportere, Gyuricza Róbert, az MTVA hírügynökségi sportszerkesztőségének vezetője, Vincze Attila, a Sport1 szerkesztője és Deák Zsigmond, a Magyar Nemzet újságírója. 

MOB Média Oklevél elismerést kapott Bálint Mátyás, a Nemzeti Sport újságírója, Vobeczky Zoltán, az MTVA szerkesztő-riportere, Fejér Balázs, a Lánchíd Rádió szerkesztő-riportere, Horváth Mariann, az Eurosport kommentátora és Csiszár Jenő, a Class FM tanácsadója, műsorvezetője. Szintén ezúttal adták át a MOB Nők a Sportban Bizottság díjait.
 
A díjazottak: Fábiánné Rozsnyói Katalin kajak-kenu edző (Életműdíj), Szűcs Veronika, a londoni olimpia női ökölvívó tornájának egyik vezetőbírója (Éves Teljesítményért Díj), Krajnyák Zsuzsanna többszörös paralimpiai érmes, világbajnok kerekesszékes vívó (különdíj) és Rózsa Csilla világranglista-vezető golfozó (junior díj).

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.