Acer P1223

Fejlett, ugyanakkor megfizethető projektor

Az Acer P1223 projektor az elegáns külsőt kiemelkedő teljesítménnyel ötvözi: gazdag színek, kiváló tisztaság, nagy fényerő, kiemelkedő 3D-s szórakozás és HDMI csatlakozás a mozis élmény elérése érdekében.

2012.06.13 09:58ma.hu

Akár otthon, akár egy tárgyalóteremben van, ez a professzionális projektor élénk grafikát és éles szövegeket reprodukál, magával ragadó fényképek, játékok, filmek és csábító prezentációkon keresztül, míg a ragyogóan fényes fekete borítás és a finoman lekerekített sarkok elegáns és modern külsőt kölcsönöznek a P1223-nak.

A P1223 projektor kiváló fényerőt biztosít 3200 ANSI Lumennel és 7500:1 Dynamic Black kontrasztaránnyal, mely kivételesen fényes képeket és nagy erejű kivetítési teljesítményt eredményez.

Az alap 1024x768 XGA felbontás, 1080p támogatással, ultra-éles képeket és nagyszerűen mutató prezentációkat jelenít meg és lehetővé teszi a nagyfelbontású tartalmak reprodukálását is.

Ezen felül az Acer kiterjesztette a 3D képességet a teljes projektor portfólióra. Ez azt jelenti, hogy a P1223 projektor térhatású látványt képes nyújtani az élvezetes szórakozás, az izgalmas üzleti megbeszélések, és a jobb tanulás érdekében, magával ragadó mozis szórakozást hozva el otthonába!

Az Eco üzemmódban rendkívül halk (31dBA) P1223 3500 órányi videó vetítést kínál, megnyújtva a lámpa élettartamát akár 6000 órára is az ExtremeEco üzemmód jóvoltából, mely egy olyan teljesen új technológia, mely lehetővé teszi az akár 70%-os áram-megtakarítást azokban az időszakokban, amikor nem érkezik bemeneti jel, így növelve meg a lámpa élettartamát és csökkentve a költségeket.

Együtt az Acer EcoProjection technológiával, mely csökkenti a készenléti állapotban mért fogyasztást 5 W-ról 1 W-ra, a P1223 projektor energiát takarít meg és óvja a Föld erőforrásait.

Fejlett színtechnológiák nyújtanak látványos képminőséget: a színteljesítmény bármilyen felületen jobb, még színes falakon is, az Acer ColorBoost II+ technológia és a fal-szín kompenzáció jóvoltából, míg a ColorSafe elhárítja a színhanyatlást, ami a projektorok hosszan tartó használata során jelentkezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.